Veulen veiling Drenthe

Als je op zoek bent naar een paard met talent, dan is Drenthe de beste plek om je zoektocht te starten. Bij een veulen veiling Drenthe kun je verwachten dat je precies krijgt wat je zoekt. Drenthe organiseert alle veulenveilingen van jan t / m oktober en hier vind je met gemak de volgende spring-, dressuur- of tuigkampioen. Bekijk alle veelbelovende en getalenteerde veulens, allemaal gecontroleerd door een dierenarts en professionele keurmeester. Verkrijg alle nodige informatie om een goede beslissing te nemen, onder andere gebaseerd op de afstamming van de veulens.

Veulen veiling Drenthe

Plaats je bieding

Een week voordat de online veiling sluit, kunt je je veulen(s) aanmelden, zodat ze worden aangekondigd op de veilingsite. Daar vind je foto’s en video’s van elk veulen. Tijdens de selectiedagen is het mogelijk de veulens te zien. Neem dus contact op met de fokker voor de locaties in Drenthe. Als je je eenmaal hebt aangemeld op de veilingsite, kun je biedingen plaatsen en maak je kans op het veulen waar je oog op gevallen is.

Drenthe heeft de meeste online veulenveilingen die een keuzemogelijkheid bieden aan kopers die op zoek zijn naar een toekomstig toppaard voor de fokkerij en sport. Je kunt je toekomstige paard in Nederland vinden op één van de van oorsprong Nederlandse veulenveilingen die je garandeert van hoogwaardige paardenrassen.

Veulen veiling

Een strenge selectie voor de beste veulens

Drenthe heeft een lange traditie van veulenveilingen en ze hebben verschillende veulenveilingen aangewezen, waardoor je makkelijk aansluiting vindt met allerlei paardenfokkers. Door de strenge selectie van kwaliteitsveulens en bloedlijnen, vind je gegarandeerd juweeltjes tussen de veulens die geveild worden. Ze hebben een selectiecommissie met expertise in sportpaarden die op alle veulenveilingen aanwezig is. Diverse commissies zullen op daarvoor bestemde dagen veulens selecteren. De veilingen zullen alleen veulens aanbieden van de beste sport- en foklijnen die het juiste exterieur en een uitstekende gang hebben.